Gouden manchetknopen

Gouden manchetknopen zijn klassiek en chique. Als uniek setje een waardevol kleinood. Gouden manchetknopen kan men schenken of ontvangen bij een bijzondere gelegenheid in het leven. Ze zijn prijzig, uniek en waardevol en daarom bij uitstek geschikt als speciaal cadeau. De gouden manchetknopen kan men laten graveren of laten gieten in de vorm van een hartje of een huisdier of een symbool wat staat voor een belangrijk iets of iemand in het leven.

Gouden manchetknopen met wapen

De manchetknopen kunnen ook een abstracte of kunstzinnige vorm krijgen passend bij armband of ketting, horloge of ring. Deze artistieke vorm kan zelf aangereikt worden aan de goudsmid of door een designer speciaal ontworpen worden op verzoek. Ze zijn uit te voeren in diverse karaatgradaties goud.

In plaats van een uitvoering in volledig goud is er ook de optie om vergulde manchetknopen te bestellen. De basis van de manchetknoop is dan roestvrijstaal waarover heen een gouden laagje wordt gegoten.
Het is ook mogelijk om als aandenken gouden of vergulde manchetknopen te ontwerpen, niet enkelvoudig maar meervoudig als jubileumpresentje op het werk bijvoorbeeld.
Het doel is unieke manchetknopen te dragen als klassieke accessoires bij een mooi overhemd.
Vroeger werden manchetknopen gedragen bij een smoking, maar nu worden ze ook als modeaccessoires gedragen aan een feestelijk of stijlvol overhemd.


Plaats een reactie

Copyright © 2014 · Manchetknopenblog.nl | Home    Test   Over ons   Contact